LA FORTUNA

LA FORTUNA De lekkerste en voordeligste pizza's gratis thuisbezorgd in Utrecht!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 491 beoordelingen
20 okt 2019 om 10:38 Duurde heel lang voordat we ons eten kregen. Pizza's waren lekker maar koud, daar betaal je geen 22 euro voor.
9 okt 2019 om 8:12 Lange bezorgtijd, zalm pasta was niet lekker.
6 okt 2019 om 21:21 Besteld om 19.00 uur en kreeg de bestelling pas om 21.00 uur, en het drankje waren ze vergeten. Pizza's waren niet bijzonder.
1 sep 2019 om 21:03 Heerlijke pizza's!
28 aug 2019 om 9:16 Bijna 1,5u gewacht op de pizza, er was vertraging, hij ging wel net de oven in toen we belden na een uur, en toen kwam die ook snel. Uiteindelijk wel érg lekker, daar lag het niet aan!
8 aug 2019 om 8:14 Heerlijk
5 aug 2019 om 20:41 Erg lekker!
4 aug 2019 om 20:54 Gewoon top!
27 jul 2019 om 1:24 We waited for 2 hours and between 5 we agreed it was the worst pizza we ever had. Surprised by the reviews of other
16 jul 2019 om 3:24 De bezorging was erg snel. Pizza was lekker maar kwam bijna koud aan. De lasagne was benedenmaats: vooral veel pasta/meel-smaak. In verhouding te weinig vulling, geen aanrader.
8 jul 2019 om 9:09 Ik wist niet dat pizza zo lekker kon zijn. Grote fan geworden inmiddels
1 jul 2019 om 10:45 Deze pizza is echt met liefde gemaakt. Verse producten. op en top! ik ga hier vaker bestellen