LA FORTUNA

LA FORTUNA De lekkerste en voordeligste pizza's gratis thuisbezorgd in Utrecht!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 601 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Fortuna. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 21:41 Pizza wel heel traag bezorgd en bovendien van hele matige kwaliteit. Pizza uit koeling van appie is beter. Leek ook wel of ergens op warmhoudplaat had gelegen voor lange tijd, was niets vers aan
22 jun 2022 om 22:58 Broodjes met kruidenboter erbij waren heerlijk!
25 apr 2022 om 4:54 Zoals altijd, lekker. top.
12 apr 2022 om 8:11 Fantastic Calzone!
8 apr 2022 om 19:22 Pizza was slap en erg vet, het droop er letterlijk vanaf. Cola was over de datum. Nooit meer.
12 mrt 2022 om 22:38 Aan de verkeerde persoon meegegeven. Hele bestelling dus nooit gekregen…
25 feb 2022 om 6:23 Prima lassgne
25 jan 2022 om 7:39 Pizza was koud en zag er in geen velden of wegen uit als de pizza die op het plaatje stond. Was echt zo een pre fab pizza
20 jan 2022 om 21:38 Bezorger kon het adres niet vinden, gaf aan dat hij er al stond maar hij bleek op een totaal andere plek te staan. Hij vroeg of ik het kon ophalen waar hij stond, natuurlijk niet gedaan. En er zat een korte haar in het eten.
13 jan 2022 om 21:40 ik had aangegeven dat mijn bestelling er om 17:15 moest zijn en daar kreeg ik een bevestiging van, maar vervolgens kwam het pas om 17:30 en toen had ik niet zoveel tijd meer, dus kreeg ik het niet meer op.
12 jan 2022 om 22:13 Erg lekkere lasagne, salade feta was alleen niet met feta maar met mozzarella!!!! Dus niet wat besteld (de fta was op?)
11 jan 2022 om 6:11 Vreselijk lang moeten wachten op het eten. De spaghetti was droog en smakeloos. De pizza's waren ook verkeerd belegd. De dubbele kaas zat op de verkeerde pizza. Sorry maar hier bestel ik niet meer. Bij het restaurant was het altijd heerlijk eten.