LA FORTUNA

LA FORTUNA De lekkerste en voordeligste pizza's gratis thuisbezorgd in Utrecht!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 592 beoordelingen
20 jan 2022 om 21:38 Bezorger kon het adres niet vinden, gaf aan dat hij er al stond maar hij bleek op een totaal andere plek te staan. Hij vroeg of ik het kon ophalen waar hij stond, natuurlijk niet gedaan. En er zat een korte haar in het eten.
13 jan 2022 om 21:40 ik had aangegeven dat mijn bestelling er om 17:15 moest zijn en daar kreeg ik een bevestiging van, maar vervolgens kwam het pas om 17:30 en toen had ik niet zoveel tijd meer, dus kreeg ik het niet meer op.
12 jan 2022 om 22:13 Erg lekkere lasagne, salade feta was alleen niet met feta maar met mozzarella!!!! Dus niet wat besteld (de fta was op?)
11 jan 2022 om 6:11 Vreselijk lang moeten wachten op het eten. De spaghetti was droog en smakeloos. De pizza's waren ook verkeerd belegd. De dubbele kaas zat op de verkeerde pizza. Sorry maar hier bestel ik niet meer. Bij het restaurant was het altijd heerlijk eten.
6 jan 2022 om 12:22 Prima pizza, voldeed helemaal aan de verwachtingen. Door drukte duurde de bezorging wat langer. Maar toen ik belde en ook aan de deur werd daar keurig excuses voor aangeboden. Wat ook weer niet nodig was, maar wel aardig. Bedankt!
2 jan 2022 om 23:56 Bezorging was super en snel maar ik heb NOOIT van mijn leven zo een smakeloze bolognaise pasta gegeten en ik ben althans geen moeilijke eter.
27 dec 2021 om 23:53 De bezorging duurde heel erg lang! Zelfs op maandagavond om kwart voor 9..
27 dec 2021 om 21:59 2 UUR EN 50 MINUTEN GEWACHT. Tussendoor gebeld, ze zeiden duurt nog max een half uur, maar het duurde daarna nog ANDERHALF UUR. Pizza SALMONE zonder olijven maar ook ZONDER ZALM. Extra ingrediƫnten op andere pizza ontbraken ook. k wil mijn geld terug
14 dec 2021 om 8:34 I ordered the Salmon tagliatelli but there was hardly any salmon to be honest. Also very little flavour. Food was delivered on time.
12 dec 2021 om 21:04 Pizza besteld om 18.30 maar kwam een uur te vroeg.
5 dec 2021 om 11:21 Spaghetti was lekker Bezorger was vriendelijk Eten was warm Top
3 dec 2021 om 21:04 18:33 pizza besteld 20:11 gebeld; bestelling was niet doorgekomen, maar het zou worden opgelost 20:34 verzoek tot beoordeling bestelling per mail van thuisbezorgd 21:03 bijna uur na bellen en 2,5 na bestelmoment & 1 uur (nog?) geen pizza ontvangen