LA FORTUNA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 644 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Fortuna. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 21:49 Om 19:45 besteld om 21:22 kwam de bezorger mijn pizza bezorgen. 1,5 uur wachten vind ik toch echt te lang. Thuis bezorgd uitzetten bij te drukke. De pizza was ook niet heel warm meer.
18 feb 2024 om 9:02 De pizza's van La Fortuna altijd uitstekend. Eerste keer dat ik telefonisch bestelde, maar kwam terecht in Thuisbezorgd. Dit zal ik nooit meer doen: allerlei 'extra' kosten die nergens op slaan maakte de pizza veel te duur, heel lang moeten wachten.
16 feb 2024 om 23:38 Schandalig 3 uur gewacht op me eten laatste moment is mijn bestelling geannuleerd
30 dec 2023 om 8:49 Pizza is daar altijd perfect. Enkel de Bezorgdienst van thuisbezord leverde de doos verticaal aan.
30 nov 2023 om 20:48 De pizza was heerlijk
3 nov 2023 om 20:45 Nee niet doen. Eten was slecht en koud. En was een bende. Zou eerst 47 minuten duren. Werd 1.5 uur. Leuk als je diabetes heb. De kwaliteit kwam dus niet overeen met de prijs. Nooit meer
29 okt 2023 om 15:52 The food arrived after more than 2hrs. Pizza was cold.
18 okt 2023 om 23:47 Het eten was oke, veel te weinig beleg en heel veel lege randjes. Het eten was zoet maar ook een beetje zuur, voelde daardoor niet helemaal vers aan… Extra betaald voor extra groenten maar ook daar deden ze heel voorzichtig mee. De bodem was wel dun
16 okt 2023 om 21:57 Belachelijk thuisbezorgd
16 okt 2023 om 21:09 Bijna 2u moeten wachten en dan ook niks gecompenseerd krijgen. Belachelijk! Thuisbezorgd heeft z'n zaken niet op orde en daar zijn wij de dupe van! Bezorging veranderd elke keer met plus 5 minuten. Heerlijke pizza mr ligt echt aan thuisbezorgd!
26 sep 2023 om 16:30 Alle toppings lagen aan 1 kant. Waarschijnlijk keihard geremd mr leuk wel een pizza calzone zonder dicht gevouwen te zijn. Bezorger stond ook nog 5-10min ergens gewoon stil. Mr pizza was top!
25 sep 2023 om 23:09 De bestelling kwam precies op de tijd die was afgesproken. Heb 10 min ingevuld omdat dag de kortste tijd was die erbij stond. Heerlijk eten!!!