LA FORTUNA

LA FORTUNA De lekkerste en voordeligste pizza's gratis thuisbezorgd in Utrecht!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 484 beoordelingen
8 aug 2019 om 8:14 Heerlijk
5 aug 2019 om 20:41 Erg lekker!
4 aug 2019 om 20:54 Gewoon top!
27 jul 2019 om 1:24 We waited for 2 hours and between 5 we agreed it was the worst pizza we ever had. Surprised by the reviews of other
16 jul 2019 om 3:24 De bezorging was erg snel. Pizza was lekker maar kwam bijna koud aan. De lasagne was benedenmaats: vooral veel pasta/meel-smaak. In verhouding te weinig vulling, geen aanrader.
8 jul 2019 om 9:09 Ik wist niet dat pizza zo lekker kon zijn. Grote fan geworden inmiddels
1 jul 2019 om 10:45 Deze pizza is echt met liefde gemaakt. Verse producten. op en top! ik ga hier vaker bestellen
3 jun 2019 om 11:59 Pizza was koud, verder wel prima. Ik had brood met kruidenboter erbij besteld maar kreeg alleen kruidenboter.
25 sep 2018 om 19:56 Op tijd bezorgd. Vega lasagne was prima voor de afwisseling.
18 sep 2018 om 12:08 Sjacherijnige bezorger maar wel eerder dan verwacht, pasta wat klef en weinig smaak maar de salade was best groot en wel lekker
16 sep 2018 om 22:14 De bezorging was erg goed al waren de pizza's al vrij koud bij aankomst en nogal slapjes
10 sep 2018 om 20:20 Authentieke pizza s heeeelijkkkk